ساخت دیوار سیل‌بند برای ۱۱ روستای پرخطر در چابهار

علیرضا نورا در گفت‌وگویی اظهار کرد که دیوارهای حفاظتی به هزینه ۷۰ میلیارد تومان در چابهار برای جلوگیری از آسیب سیل به روستاها و زمین‌های اطراف ساخته می‌شود. تکمیل دیوارهای روستاهای «بَل شمل» و «غلام‌محمد بازار» ضروری است. در نشستی با مدیرکل بنیاد مسکن، ۹ برنامه برای ساماندهی روستاها تصویب شد. همچنین، صدور اسناد مالکیت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار پیگیری می‌شود. پرداخت تسهیلات بانکی برای تکمیل ۵۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده از سیل ۱۳۹۸ نیز تسریع خواهد شد. نظارت بر اجرای برنامه‌ها هر ۱۵ روز یک‌بار انجام می‌شود.

علیرضا نورا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: این دیوارها با اعتبار تقریبی ۷۰ میلیارد تومان ساخته خواهد شد و از ریزش و تخریب یا زیر آب رفتن روستاها و زمین‌های اطراف آن‌ها در زمان سیل جلوگیری می‌کند.

وی افزود: تکمیل دیوارهای حفاظتی روستاهای «بَل شمل» و «غلام‌ محمد بازار» چابهار در سریع‌ترین زمان ممکن اهمیت دارد.

وی به برنامه‌های کوتاه و بلند مدت فرمانداری چابهار برای ساماندهی روستاها و نواحی حاشیه شهر اشاره کرد و گفت: در نشستی مشترک با مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان، برای اجرای فوری ۹ برنامه محوری به منظور حل مشکلات روستاها و مناطق حاشیه‌نشین این شهرستان تدبیر شد.

نورا بیان کرد: در این راستا و با همکاری بنیاد مسکن استان، بازنگری در شیوه‌نامه واگذاری اراضی در پنج روستای کمب، عثمان‌آباد، رمین، احمدآباد و بلسر آغاز شده و صدور اسناد مالکیت برای تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان چابهار به‌صورت ویژه دنبال می‌شود.

وی در خصوص پروژه‌های مسکن روستایی تأکید کرد: تکمیل ۵۰۰ واحد نیمه‌تمام که به واسطه سیل سال ۱۳۹۸ آسیب دیده‌اند و تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان با هماهنگی بانک مرکزی صورت می‌گیرد و دهیاری‌ها نیز موظف هستند احراز تصرف اراضی و تعیین کروکی را در ۲ ماه نهایی کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: بنا به وعده مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان، نخستین مرحله اعتبارات طرح‌های حفاظتی روستاها برای این شهرستان تا ۱۰ روز آینده به حساب دهیاری‌ها واریز می‌شود.

به گفته وی، مهلت ۹۰ روزه‌ای برای تحویل قرارداد ۱۰ هزار پلاک ثبتی ساختمان‌ها در حاشیه شهر چابهار تعیین شده و بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در این خصوص قول مساعد داده است.

نورا افزود: کارگروه نظارتی شامل نمایندگان استانداری، بنیاد مسکن و شوراهای اسلامی روستاها، روند اجرای برنامه‌های بنیاد مسکن در شهرستان چابهار را هر ۱۵ روز یک‌بار بررسی و نتایج آن را اعلام می‌کند.

به گزارش ایرنا، شهرستان چابهار در جنوب شرقی سیستان و بلوچستان واقع شده است.

Leave a Comment